Nieuwe dingen uitproberen is mij met de paplepel ingegoten. Al op jonge leeftijd werkte allebei mijn ouders. Iets wat toen nog niet gebruikelijk was. In hun werk waren ze altijd bezig met het zoeken naar verbeteringen, nieuwe uitdagingen om zichzelf scherp te houden. Maar ook in de dingen die we deden als gezin, kwam het uitproberen van nieuwe dingen steeds terug. Mijn moeder kookte bijvoorbeeld ieder weekend een nieuw recept. Na het proeven gaven we het gerecht een afkorting: v.h.v. (voor herhaling vatbaar) of n.v.t. (niet te vreten). Het maakte eigenlijk niet uit wat het resultaat was, we hadden de grootste lol. En als het echt bar en boos was, dan nam je gewoon een boterham. Ons huis stond ook altijd open voor familie, vrienden en bekenden en die gingen daar moeiteloos in mee.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik het steeds zoeken naar mogelijkheden om dingen beter te doen, nieuwe dingen uit te proberen, al zo vroeg heb meegekregen. Ik kan niet meer zonder. Dan ben ik in mijn flow.

Pas op latere leeftijd besefte ik wat er allemaal bij komt kijken om vernieuwing te laten slagen en de mensen die ermee te maken hebben enthousiast te krijgen. Die inzichten hebben mij geïnspireerd tot het beginnen van mijn eigen bedrijf The Incredible Flow. Ik wil met mijn bedrijf zo veel mogelijk bedrijven en teams verslaafd maken aan het continu zoeken naar manieren om zichzelf en de manier waarop ze werken te verbeteren.

Wil je meer weten over mijn ervaring en competenties. Kijk dan op: www.linkedin.com/in/mariannevanveenendaal.