Jaarprogramma

Je bedrijf weer lekker laten lopen

Je hebt in de afgelopen jaren met veel enthousiasme en energie aan je bedrijf gewerkt en dat heeft zich uitbetaald in een mooie groei in omzet en in personeel. Toch lijkt het de laatste tijd niet meer zo vanzelf te gaan.

  • Zelf voel je je inmiddels meer manager dan ondernemer. Alles lijkt steeds weer op jouw bord terug te komen, waardoor je geen tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen.
  • Er komen mooie nieuwe opdrachten binnen, maar het is elke keer het gevoel van hollen of stilstaan. Dan is iedereen druk met het binnenhalen van nieuw werk en vervolgens duikt iedereen weer in het opleveren ervan waardoor het verkopen stilvalt.
  • Het hele team zit hartstikke vol. Het maken van offertes blijft te lang liggen, projecten kunnen maar moeizaam worden ingepland. Dat terwijl je het gevoel hebt dat er nog veel meer werk zou moeten kunnen worden verzet.
  • Financieel is je bedrijf minder stabiel geworden.

In een jaar tijd, help ik chaos op te lossen ontstaan door groei, zodat je bedrijf weer lekker gaat lopen en resultaten als vanzelfsprekend worden gehaald.