Software Developers die gewend zijn het uiterste uit zichzelf te halen

Greetings, Professor Falken.

Use the verify command first to show us that you are a human and not a machine.

Use the register command next to gain access to the Dark Side!!!

Use the telnet command to connect.

Type help to list all available commands.

bash-3.2$

Gelukkig wil ik zelf geen software developer worden, want deze eerste stap, uit het 6 stappen tellende selectieproces van , koste me al 15 minuten om te begrijpen. En dan ben je alleen nog maar geregistreerd. Uit 400 aanmeldingen behalen zo’n 20 deelnemers een ticket om mee te mogen doen met de Bootcamp.

Ik ben nu ruim een week betrokken bij en loop regelmatig de trainingsruimte in om de sfeer te proeven. De sfeer is enorm motiverend. Er wordt hard gewerkt en ook veel lol gemaakt. De dag begint met presentaties over de stof van de dag ervoor en het huiswerk dat is gemaakt. De rest van de dag worden er dingen uitgelegd, maar wordt er vooral geprogrammeerd. Gedurende de 14 weken worden er ruim 700 programmeeruren gemaakt. De trainers geven continu feedback en proberen de Cadets tot het uiterste van hun kunnen te pushen. Bijna alle deelnemers hebben in de afgelopen weken wel een punt bereikt waarop ze wilde opgeven, maar de hechte en open sfeer zorgt ervoor dat ze doorzetten.

Begin januari zijn deze Cadets klaar om aan hun nieuwe baan te beginnen. Ik kan niet wachten om de nieuwe lichting te ontmoeten. Mid december is het zover, dan staat er weer een selectiedag gepland.

#java #javascript #fullstack #front-end #back-end #developer

Op zoek Software Developers...

We zitten voor het eerst met zijn vieren bij elkaar, ikzelf en de drie oprichters van...