Op zoek naar snel operationeel inzetbare Software Developers als aanvulling op je huidige recruitment- en opleidingsprogramma’s?

We zitten voor het eerst met zijn vieren bij elkaar, ikzelf en de drie oprichters van <Code For All_> The Netherlands, Christiaan, Dennis en Mark. Het is alsof het nooit anders is geweest.

Sinds vorige week help ik deze ondernemers bij het bouwen van hun bedrijf. Ik heb ja gezegd tegen deze opdracht, omdat de oprichters voor kwaliteit gaan en iets oplossen in de markt.

Tijdens een 14-weekse Bootcamp met als basis Java/Javascript, leidt <Code For All_> mensen op die een carrièreswitch willen maken naar Software Developer. Het lost uitdagingen op die ik herken bij het aannemen van nieuwe mensen.

  • Deze kandidaten zijn binnen 4-8 weken operationeel en/of declarabel, door de combinatie van hun profiel, het unieke selectieproces, de intensieve training vol programmeeruren en aandacht voor soft skills.
  • <Code For All_> is aanvullend op bestaande recruitment- en opleidingsprogramma’s, omdat het gebruik maakt van een nieuwe stroom aan mensen.
  • Werken met <Code For All_> geeft weinig gedoe binnen je bedrijf, omdat je wel invloed hebt op het vinden van de juiste kandidaat, maar het selectieproces en de training worden uit handen genomen.
  • Wensen, zoals specifieke trainingsmodules, die de fit met je bedrijf makkelijker maken, kunnen worden meegenomen.

Spreekt het je aan? Stuur me een bericht of bel op 06-13498223. Medio december is de volgende selectie-dag gepland.

Op zoek Software Developers...

We zitten voor het eerst met zijn vieren bij elkaar, ikzelf en de drie oprichters van...